DIGITALIZARE SI TRANSFORMARE DIGITALĂ LA BAROUL BISTRITA NĂSĂUD

Incepând cu Adunarea generală din data de 14 august 2020, Baroul Bistrita Năsăud a intrat intr-o nouă etapă - cea a transformării digitale.

Procesul de modernizare a fost demarat la sfarsitul anului 2019 : s-a initiat proiectarea unui website modern si interactiv, destinat unei comunicări facile si care să vină in intâmpinarea justitiabililor cu informatii privind membrii baroului si serviciile publice asigurate. Il puteti accesa la adresa : https://baroul-bn.ro/
Web site-ului i s-a alăturat o platformă internă destinată avocatilor din barou, precum si o platforma a S.A.J. BN (Serviciul de Asistentă Judiciară), care au avut la bază digitizarea datelor analogice . Aceste platforme urmează să pună la dispozitia avocatilor din barou si a institutiilor cu care colaborăm (in vederea asigurării serviciilor publice pentru justitiabili) o gestionare modernă a acestui serviciu.
Restrictiile impuse in cursul stării de urgentă si a celei de alertă, au determinat si ele modernizarea si adaptarea la situatia actuală : Adunarea generală din data de 14 august 2020 a avut loc in sistem de videoconferintă, iar alegerea delegatului la Congresul U.N.B.R. 2020 s-a realizat prin intermediul unei platforme de vot electronic, care a fost implementată cu această ocazie.


| | Hits: 566

Contact