Conferinta internationala-proiectul cu finantare europeana Cross-border Family Matters: A tour de table of good practices

Va informam ca la adresa : https://www.unbr.ro/invitatie-de-participare-la-selectia-a-20-participanti-la-conferinta-how-to-handle-cross-border-child-abduction-procedures-return-decisions-non-return-decisions-and-their-enforcement-with-a/

a fost publicata invitatia de inscriere a avocatilor la conferința “How to handle cross-border child abduction procedures? Return decisions, non-return decisions and their enforcement with a view to the Brussels II ter Regulation”, care va avea loc la 15 martie 2022 la București sau Varșovia (în funcție de situația sanitară).

UNBR are alocate pentru acest eveniment 20 de locuri. Pentru participanții avocați ce vor fi selectați de UNBR, costurile de participare vor fi achitate din contribuția UNBR asumată în cadrul proiectului.

Data limită de depunere a dosarelor de înscriere este 13 februarie 2022. Avocatii interesati de tema conferintei pot opta penru participare fizica sau online.

Va adresam rugamintea de a populariza acest anunt printre avocatii din barourile dumneavoastra.

Va stau cu drag la dispozitie pentru orice detalii suplimentare sunt necesare.

Cu stima,

Veronica Morecuț

Șef serviciu Relații Internaționale

Uniunea Națională a Barourilor din România

| | Hits: 217

Contact