CHESTIONAR UNBR PENTRU AVOCAȚI

Stimati colegi,

La solicitarea conducerii U.N.B.R., va trimitem anexat un :

Chestionar privind oportunitatea adoptării de măsuri, menite a atenua efectele negative asupra situației financiare a avocaților, în contextul posibilelor evoluții economice

Conducerea UNBR analizează oportunitatea adoptării de măsuri, menite a atenua efectele negative asupra situației financiare a avocaților, în contextul posibilelor evoluții economice.

Cel mai realist scenariu s-a dovedit acela că în actualul context este dificil a se obține modificarea cadrului legislativ care guvernează profesia de avocat, sau măsuri guvernamentale compensatorii care să producă satisfacția tuturor membrilor sistemului și că un remediu realist îl poate reprezenta crearea pentru avocați a unor condiții cât mai avantajoase financiar pentru ca aceștia să-și poată exercita activitatea profesională.

Întrucât măsurile vizează interesele membrilor întregului Corp profesional, vă adresăm rugămintea ca până la 28 august 2020 să completați chestionarul propus, rezultatele acestuia fiind relevante în procesul decizional.

Chestionarul are 11 itemi cu modalități diferite de răspuns.

Vă solicităm adresa de email pentru ca după centralizarea răspunsurilor primite să vă transmitem o informare asupra rezultatelor chestionarului. Sistemul informatic va genera și în momentul expedierii formularului completat de către dvs, o copie pe adresa de e-mail indicată, utilă eventual într-o proprie analiză raportată la datele generale de la sfârșitul campaniei.

Rezultatele vor fundamenta și rafina măsurile administrative pe care UNBR le va susține.

Vă mulțumim!

http://www.unbr.ro/chestionar-privind-oportunitatea-adoptarii-de-masuri-menite-a-atenua-efectele-negative-asupra-situatiei-financiare-a-avocatilor-in-contextul-posibilelor-evolutii-economice/?fbclid=IwAR3CN3O1OvLQHZ1b5wQ44dBohyxAgpOY2GPF7cyXfLYrYTrz-sTMG4T18g4


| | Hits: 598

Contact